lördag 16 februari 2013

tanken...Hej på er!

Hoppas ni har en bra lördagskväll! Här har jag precis avslutat ett riktigt kakbakar-race i köket tillsammans med Darins nya skiva. Riktigt trevligt ;) Har förberett inför morgondagens 6 års kalas som ska hållas för sonen. Tre kolatårtor är i stort sett klara, i alla fall bottnarna och självaste krämen. Sedan är det bara daimgrädden och bären som ska fixas i morgon. En långpanna kärleksmums står också redo att skäras upp i skafferiet. Skönt att ha det gjort!

I dag får ni se ritningarna maken gjort över hur vi tänkt oss att huset ska se ut efter fönster- och dörrbyte samt borttag av garageporten på framsidan (första bilden). Nu är huset egentligen lite för litet för oss. Det saknas ett sovrum... så just nu sover jag och maken i hallen uppe. Den är i och för sig ganska stor, men det är inte så kul att sova i en hall. Så vi kommer att bygga om det nuvarande garaget till ett sovrum till oss istället. Det blir ett rum på ca 20 kvm och där ska vi även ha en toalett.

Andra bilden visar hur det fd. garaget kommer att se ut från sidan med lite större fönster än vad som sitter där idag och sedan kommer vi att ha en annan typ av spröjs med små romber på de små fönstrena i takkupan.
Har tyvärr inga bilder att visa er hur huset ser ut idag, men lovar att knäppa några och visa innan vi börjar ändra något - så ni får se före och efter :)


KRAM
M

Inga kommentarer: