söndag 10 mars 2013

glas i stora lass

Hej vänner!

Hoppas ni mår bra! Fick lite egentid i lördags och passade på att göra några ärenden på stan. Var bland annat inne på Åhléns och hittade så fina glasvaser/krukor där. Den översta är kanske egentligen en lykta, men tyckte den passade perfekt som vas istället. Ljusstakarna bredvid är ganska nya de också och de kommer från Olsson & Jensen.
Fick bli en stor och en liten utav den andra varianten, kunde inte bestämma mig och tur var väl det för de hittade sin plats direkt. En på köksbordet och en på soffbordet i vardagsrummet.

Här hemma har vi sjukstuga just nu, förkylningar som inte riktigt vill släppa och som bara går runt, runt. Så frustrerande, men nu har vi fått medicin från läkaren så nu hoppas vi att det släpper en gång för alla!!

Men något roligt att se fram emot bland alla baciller här är vårt fönsterbyte. Ni som följer mig på Instagram har fått se när de kom och ockuperade hela gatan utanför ;) och på onsdag ska de börja byta dem, sååå spännande!! Lovar att fota en massa så ni får se hur resultatet blir!!

KRAM
M


5 kommentarer:

Anonym sa...

Hej! Jag skulle kommentera till inlägget om era nya fönster, men hittar inte _var_ jag gör det?:)))
Hursomhelst skulle jag bara säja att jag älskar ert staket!! Underbart! ~ GLAD PÅSK på er! ~
/Lisa - www.lisasbibliotek.blogg.se

susanne sa...

Hej! Jag ville också kommentera fönstren...precis som Lisa hittade jag inte var... Jag tycker fönstren blev jättefina! Passar verkligen bra ihop med husets stil! Bra val! Glad påsk!

vinklar o vrår sa...

Tack! Ja det blev lite skillnad :)
Nu har jag fixat så man kan lämna en kommentar även på det inlägget...

Kram
M

Maria sa...

Hej! Jag undrar var den fina metallramen med budskapet "Follow your dreams" finns att köpa.
/Maria

vinklar o vrår sa...

Den kommer från Bruka :)
Kram Mia