fredag 25 januari 2013

sakta med säkert
...går det framåt!


Hej på er!

Idag får ni er en liten kik inne i Ellas rum. Här har det kommit upp en fondvägg med den söta tapeten från InTrade och kollektionen Un bisou de Mme Pitou. Tanken är sedan när vi bytt fönster att tapeten ska fortsätta även på fönsterväggen. Lilltjejen tycker tapeten är såå fin så nu vill hon ha en riktig fågel också ;) 
Finaste skrivbordet kommer från faster och det passar verkligen perfekt här :) Lite ny färg har det fått och nu är det bara handtagen på lådorna som ska dit också innan det är helt klart. Borsten och spegeln i silver fick vi av förra ägaren till huset så den känns extra rolig att ha liggandes framme.

Helst vill man ju att allt ska hända på en gång när man renoverar, men det tar ju sin lilla tid. Skulle fått våra nya ytterdörrar den här veckan egentligen, men nu är de försenade så vi hoppas på att de dyker upp i nästa vecka istället. Fönstren väntar vi också på och de skulle komma först vecka 10. Men det ser vi fram emot med spänning!! Man har ju en bild i huvudet om hur det kommer att se ut, förhoppningsvis blir verkligheten likadan ;)

Önskar er en trevlig helg!
Kram
Mia


Inga kommentarer: