söndag 9 december 2012

en vecka kvar

Hej vänner!

Hoppas ni har det bra i julmyset! Här rusar det fram i 180 känns det som. Bara en vecka kvar och med en liten tjej som varit krasslig i veckan ligger vi liiite efter med packningen här hemma. Men vi är på god väg :) Sen är det bara allt det andra som ska klaffa också. HOPPAS att allt går som det ska i veckan som kommer så att vi har både toalett och kök när det är dags. Vet redan nu att spisen blivit försenad en vecka, men det skulle Electrolux ordna med en lånespis så länge och det tackar vi för! Lite jobbigt att fira jul utan spis ;)

Tog med kameran när jag och barnen tog en promenad med snowracern bort till huset idag. Så här får ni en liten kik på hur det ser ut...


Härlig detalj!Här har kära mannen spenderat sin dag idag. Reglat upp, dragit el, satt OSB skivor och gips.Platsbyggda hyllor som vi behåller i köket.Nymålat! Hade tänkt ställa en SMEG här och ta bort det högra överskåpet, men vill ha ett kritvitt och det finns bara 80 cm brett och det får inte plats innan fönstret. Så istället får det bli en inbyggd variant från Cylinda som syns litegrann här.Nästan allt kakel uppsatt i badrummet (sorry för suddig bild, men hade ingen annan...)Stora A´s rum, härlig rymd :) Här inne ska det bli tapeter, men väntar tills fönstrena är bytta.Vinklar och vrår i store killens rum ut till balkongen, balkongdörren ska också bytas.

Håll tummarna nu att allt klaffar så vi kommer in i tid! :)

Kram och Godnatt
Mia


2 kommentarer:

Anonym sa...

NU såg jag vad du skrivit om kommentarsfunktionen:)))).....det funkar fortfarande inte med att välja 'webbadress' heller....så jag kommenterar anonymt:) jag älskar ditt elemen! Vore det inte fint i blekt blekt turkost?
Ha det gott! /Lisa (i bibblot)

Anonym sa...

Vad kul att du skapat en ny blogg , blir spännande att se slutresultatet
Kram
Nayna