söndag 18 oktober 2015

sextiotalsvillan

Det har redan hunnit gå tre år sedan vi sålde vårt sextiotalshus, så nu tänkte jag faktiskt stänga ner min gamla blogg för gott. Men det är lite kul att ha de sista bilderna kvar, både som minne för egen del men även som inspiration för er med liknande hus.

 


 
Foton: Mäklarhuset
 
 
 
Vi valde att blanda stilar även när vi bodde här, har alltid tyckt om en mix av gammalt och nytt. Men inför visningen plockade vi bort lite av det gamla och försökte hålla en ganska modern och neutral ton genom hela huset. Bytte bl.a. ut stolarna i köket, lånade hem spagettistolar till relaxen och plockade bort lite lull-lull för att få en mer clean känsla. Tog även undan de tavlor vi hade framme på barnen samt teckningar och annat mer personligt. Det är något man alltid ska tänka på inför en försäljning för att göra det lättare för de som kommer och tittar på huset/lägenheten att känna sig som hemma och att de lättare ska kunna se sig själva bo där.

 
 
Kram på er!

2 kommentarer:

Lisa sa...

Åh vad jag älskar/älskade det huset❤️❤️❤️Särskilt taket i vardagsrummet👌🏼 ledsen att ni sålde men förstår varför. Sen är jag sk💩Glad att du bloggat igen!

vinklar o vrår sa...

Tack fina Lisa för din kommentar! <3 kram