fredag 10 maj 2013

cookiestamp


Efter en dag i trädgården är man värd en go´bricka ;)

Hittade dessa mysiga stämplar på Åhléns för ett tag sedan och vi har testat att stämpla en hel del olika sorters kakor sedan dess. En del med mer lyckat resultat än andra. Men de ovan är nog fortfarande favoriten, kan ju kanske bero på att de är så lätta att göra! :)


Här hemma är vi lite överallt just nu känns det som... och det är väl på både gott och ont!! Det går ju fort framåt, men det ser ju ut som hej kom och hjälp mig liksom... ;) Mannen i huset har spenderat två dagar med att tvätta huset och en tredje blir det i morgon och då med hjälp av en lift för att komma åt våning 2. Så nu är huset en blandning av vitt, gult och putsfärg... 

Själv har jag ju inte kunnat med att ligga på latsidan när maken jobbar så ihärdigt så därför drog jag igång projekt "ta bort alla skifferstenar runt huset som ligger till hälften under mossa och jord"... Tanken är att vi ska ta bort alla land runt huset (förutom två) och ha grusgångar istället. Kommer nog att bli bra hoppas jag och framför allt mer lättskött. Så nu med både hustvätt och en uppgrävd trädgård så tror ni kanske att det inte kan bli värre, men där tror ni fel... ;) Vi ska även byta plåtar uppe på balkongerna innan vi kan fortsätta att renovera inomhus till hösten. Så därför har vi tagit bort all gammal plåt och papp på dem innan plåtkillarna kommer. Men när det då började regna häromdagen så visade det sig att det inte är så tätt för tillfället... Så vi kör med den gamla hederliga presenningen för att hålla oss torra just nu, snyggt som tusan :)

Men, men någon gång ska vi nog bli klara och få det fint här...!? ;)

Kram på er
M

4 kommentarer:

Frida sa...

Hej! Jösses vad ni grejar!! Har man inget jobb så skaffar man sig sägs det ju!! Jättelängesen nu ju! Har ni tid och lust att ses nån dag? Kram frida

susanne sa...

Har också köpt en kakstämpel men inte testat ännu. Ser fint ut på dina kakor!

vinklar o vrår sa...

Frida: Hej vännen, ja här går det undan! :) Lite väl många projekt på gång samtidigt just nu kanske, men ibland blir det så ;)
Vi träffas gärna någon dag framöver. Vi kan väl höras och bestämma nån dag! Kram
Susanne: Ja det är jätteroligt, lättast att stämpla dem är direkt efter att du tagit ut dem ur ugnen. Så de inte hinner svalna för mycket.

Kram Mia

Jessica sa...

Vílka fina stämplar, det gör ju bakningen ännu mysigare! det är kul när man kan dekorera lite extra! Att städa däremot det är ju inte lika roligt, men kul när man kan belöna sig själv efteråt!