fredag 5 april 2013

fönsterbyte del 2

Före...


Ja ni ser ju själva... inte så vackert, men med största potential ;) På denna bild är det extra stökigt också med några snowracers framme samt en jättehög med grenar från schersminen och pilen... men jag bjuder på det ;)
Här har vi hunnit byta ytterdörren som är en Diplomatdörr. Den heter Britta och har 3 stycken klarglasfönster högst upp, vi tog den grå på utsidan (färgkod NCS S 3000 N)  och vit på insidan.
Efter...Och här ser ni hur det blev, ganska stor skillnad! Fortfarande lite stökigt i trädgården dock... :) Ska röja bort en hel del buskar och granar också, men vill inte ha för bråttom. Det är inte fint när man tar bort för mycket heller! Så nu väntar vi med spänning istället för att se vad det är som tittar upp i rabatterna.
Nästa projekt som maken redan börjat med är att riva det lilla taket ovanför ytterdörren. Där ska vi istället ha en sluttande variant med en väggarmatur under från Norlys.

Trevlig helg på er!

Kram
M

2 kommentarer:

Grodmamman sa...

Vilken skillnad! Blev jätte fint med de nya fönstren!:) Roligt när folk som ni tar hand om gamla hus och gör dem vackra igen!:)
Kram

Jes/Vita villa vila sa...

Men å vad roligt vännen att hitta din nya sida och att ni numera har ett annat hus! Spännande. Jag gillade ju er sextiotalsvilla massor och jag är säker på att jag kommer gilla denna än mer :)

Kram!
Jes