måndag 12 november 2012

badrum

Godkväll bloggisar!

Tänkte visa er lite badrumsbilder idag... och även lite produktbilder på vad vi tänkt oss. Lite är redan beställt, men med tanke på hur rummet ser ut idag så hinner vi nog även att få hem det sista innan det är dags att ställa allt på plats ;)


En förebild... vi kommer att ha kvar planlösningen som den var här.Däremot har vi satt igen dörr nummer två som ledde in till badrummet från stora A´s rum, den högra bilden är fotad genom den (fd.) dörren. Vi har istället flyttat den så nu kan han gå direkt från hallen in till sig och inte behöva gå genom syrrans rum eller badrummet! :)Här har min kära make börjat regla upp för att sedan kunna sätta upp våtrumsskivor.I taket lägger vi in lite extra isolering och så kommer vi att fälla in två spotar över handfatet och en högtalare. Har en högtalare i badrummet idag och har nog blivit lite beroende ;)


Och så lite produktbilder på vad vi tänkt oss...


Blandare från Svedbergs, Canova.Badrumskommod från Aspen, Solviken.Badkar från Gustavsberg och toalett från Svedbergs.


Så vad tror ni? :)


Har varit hemma här idag med en liten sjuk tjej... Hon fick feber i fredags och hade ont i magen. Kändes som att det vände i söndags för då var hon piggare, men så blev hon dålig natten till idag igen... Tycker så synd om dem när de inte mår bra...

Hoppas ni och era nära har klarat er från både elaka magbaciller och förkylningar som verkar härja överallt just nu!

Kram på er
Mia

1 kommentar:

Anonym sa...

Fint kommer det bli gumman 💜